1.6.2009

Ylioppilaalle kortti

Nyt on juhlat juhlittu ja kesälomakin on alkanut. :) Perjantai-iltaanhan tämäkin jäi, tein siis serkulleni Tintille ylioppilaskortin. Itse tykkään tuosta taustapaperista paljon paljon paljon :D jonka tein siis itse.
~ Voi kun pääsisi jo uimaan. Tai kyllähän sitä jo pääsee, mutta eri juttu sitten että uskaltaako :D
~ Inspiksessä on aika kiva haaste :D Oon sitä miettinyt jo tänäänkin ja eilen, että pitäisi osallistua vaihteeksi. Kun en ole koskaan langoilla leiskoissa leikkinyt, niin kyllähän tuohon haasteeseen täytyy osallistua. Tänään mennään tivoliin, niin voisi siitä sitten skräpätä jos saan otettua hyviä kuvia.
~ Ja huomenna askartelutarvikkeeni muuttavat mukanani kesälaitumille! Olen lähes koko kesän muualla, niin kyllähän askartelutarvikkeet tulevat mukaan, tottakai! Hyviä ideoita säilytykseen / järjestämiseen otetaan vastaan! Jos askartelutilastani tulee oikein mieluinen, laitan siitä sitten varmaan kuvia tännekin. ;) Ajattelin tehdä sinne aika paljolti kaiken tarpeellisen itse. Saa nähdä mitä siitäkin seuraa kun miulle laitetaan ruuvimeisseli käteen... ... toivottavasti jotain kivan näköistä ja tarpeellista.

1 kommentti:

  1. Vesi oli kyllä kylmää! Minä en uimaan tarennut mennä, mutta minun lapset kävivät eilen uimassa. hrrr!

    Tietysti aksartelutarvikkeet pitää kuljettaa mukana, minullakin oli eilen mökillä kun käytiin saunassa niin vesivärit ja leimakuvia mukana. Kivasti sain väritettyä ja unohdin ne väritetyt kuvat sitten mökille, hmpt!

    Minä olen säilyttämisessä tykännyt käyttää ikean muovilaatikoita ( lasten puolella oli nuo myynnissä mitä minulla on).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)