3.6.2009

Ja lisää Magnoliaa...

Sitten siihen tämän päivän toiseen korttiin. Ja yllätys yllätys sekin on Magnoliaa. :) Sinisävyistä tällä kertaa. Kuvan värittelin Promarkereilla. Pilkku-/pallopaperi on Papercraftin. Tästä tuli hieman ehkä parempi mitä siitä vihreästä (ks. edellinen postaus)

Tänään on ollut kylmää ja sateista, eli mitä paras sää istua kyhjöttää askartelupöydän ääressä! Leimasinkuvia olen melko ahkerasti väritellyt ja aamupäivästä kylvin porkkanoita. Jospa ne siitä vaikka lähtisivät kasvamaan. Sitten löysin varastosta mitä täydellisimmän tason askartelupöydäksi (se on entisessä elämässään ollut joku vauvanhoitopöytä, tms.). Siinä on tarpeeksi pituutta ja leveyttä ja se on kaikinpuolin vielä kivan näköinenkin. Nyt tuo vanha pöytä saa kyytiä kun se vauvanhoitopöytä tulee tilalle! 

Sitten. Blogissani voi olla kesän mittaan pientä taukoa syistä että:

1. Olen Turkissa 11. - 25.6

2. En jaksa selata nettiä / päivittää blogia hurjan parin kilotavun nopeudella, sillä se halvauttaa koko koneen (ja minun hermot :)). Täällä "takapajulassa" nettikin on vähän mitä on. Eli tässä nyt olisi jonkinsortin "päivityspläjäys." Nyt pitäisi saada tämä netti toimimaan edes 10 kilotavun nopeudella, että pääsisi tekemään valokuvatilauksen, ilman että siihen menee puoli vuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)