2.6.2009

Priman skräppäystarvikkeet

Oonkos mie elänyt jossakin pimennossa, kun nyt vasta tajusin, että Prima valmistaa myös skräppitavaraa..? Surffailin netissä ja törmäsin uuteen nettikauppaan nimeltä Paperitaivas, ja sieltähän tuota Priman tavaraa löytyikin. Ihanan inspiroivan näköisiä ja värikkäitä. Tässä joitain lemppareitani.

Oih ja voih. Ne paperit ovat aivan ihania, samoin kuin nuo rub-onit.


Tämä on aivan liian ihanaa. Yli-ihania huopakirjaimia ja siihen vielä päälle kruunuteippiä. ah.


Ja vielä nämä rub-onit. Ihanan herkkiä ja tuommoisia kauniita. Niitä voisi käyttää korteissakin.
Oivoi. En ole vielä edes aloittanut pakkaamaan askartelutarvikkeitani, ja tässä on joku 6 tuntia aikaa ja ongelma = mihin pakkaan askartelutarvikkeet, että selviävät bussimatkan hengissä? Nyt pitää äkkiä keksiä jotain kätevää. Jotain kätevämpää mitä tämä naps naps ja klik klik tässä tietokoneen ääressä. Mukava päästä järjestelemään askartelutarvikkeita uuteen paikkaan. Ja että se sitten ois myös siisti. Sillä täällä vallitsee nyt vähän semmoinen "luova kaaos". Pitää kai alkaa pakkaamaan nyt, koska se ei ole 110% varmaa, että löydän heti kaiken tarvitsemani... mistäköhän lie sekin johtuu?

1 kommentti:

  1. Moi! Yritin soittaa sulle. Onko sulla Cool Aqua promarker hukassa? Mummolassa on yksi.. Mietin vain, että kuuluuko se mulle vai sulle.. Mitä ootte jo hommaillu? Joko reissulaukut on pakattu?? Ja niin, kohta ne on sunkin lakkiaiset juhlittu :) 7 vuotta vielä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)