5.8.2012

Haaste[el]lista iltapala: vieraskirja ~ Evening snack: guestbook

Haaste[el]lista - blogitapahtuma alkaa olla meidän osaltamme paketissa. Haluamme kiittää kaikkia tähän mennessä haasteisiin jo osallistuneita! Muistattehan, että aikaa osallistua haasteisiin on pääsääntöisesti 12. elokuuta saakka. Ja kannattaa osallistua! Ihanat sponsorimme ovat lahjoittaneet voittamisen arvoisia palkintoja! 


Haaste[el]lista - event is coming to an end from our part. We'd like to thank you all who already have taken part to the challenges! And remember that most of the challenges are open until 12th of August. We hope that you will participate as many challenges as possible.  
Kiitos kaikille vierailijoillemme: AnskiEmmoMarshaNelssonP*skarteluhaaste (Ninarsku ja Merja) ja Riikka! Hienoa, että vierailitte tapahtumassamme ja omalta osaltanne teitte tapahtumasta mahdollisen!
Thank you for all our guest designers: AnskiEmmoMarshaNelssonP*skarteluhaaste (Ninarsku and Merja) and Riikka! It has been a pleasure to have you as our wondering stars! 
Lisäksi hirrrrmuiiiiiso kiitos Tuttelille, ilman häntä ei olisi myöskään tätä tapahtumaa! :) ~ A BIG thank you to Tutteli as well because there wouldn't be Haaste[el]lista blog event without her!


Tässä vielä yhteenvetona linkit kaikkiin vielä käynnissä oleviin haasteisiin: 
Here is a list of the challenges: 

 ja tutoriaalipostauksiin: ~ and a list of the tutorials: 

Vieraskirja / Guestbook
Nyt sana on vapaa! Jätä kädenjälki käynnistäsi meille uteliaille tähän postaukseen :) Kerro meille terveisesi, palautteesi tapahtumasta tai vain linkkisi blogiisi! 
We'd like to hear from you now. Please leave a mark of your visit and write a comment to this post! Tell your greetings, give us feedback or just leave a link to your blog!

12 kommenttia:

 1. Tää on ollut tosi mukava tapahtuma! Mallityöt ovat upeita ja inspiroivia. :) Noita tutoriaalejakin pitää palaa vielä katselemaan ja kokeilemaan. Iso kiitos teille kun tälläistä kivaa järjestitte! :--D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, on ollut tosi hauskaa! Näistä haasteista riittää tekemistä vielä ensi viikollakin.

  VastaaPoista
 3. Yksi sivu valmiina, viisi leiskaa viimeistelyä vaille. Sanomattakin siis selvää, että järkkäämänne tapahtuma oli mieluisa ja enemmän kuin tarpeen (skräppäys oli jäissä jo pidemmän aikaa) ja ihania haasteita aivan kaikki.
  Mallileiskat ja kortit olivat toinen toistaan upeampia ja etenkin tutoriaalit ja videot inspiroivat, niistä saatuja ideoita tulee hyödynnettyä varmasti myöhemminkin. Ison työn olette tehneet-kiitos!!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava idea! Miksei joskus voisi pitää vaikka sellaisen tapahtuma viikonkin.... mä innostuin tosissani! Eilen tuli tehtyä 6 leiskaa, jotka julkaisen tässä viikon mittaan. Haluan nuo loputkin tehdä, mutta voi olla, etten ihan ehdi aikataulun sisällä tehdä kun yksi tialus työ pukkaa päälle... mutta ideat muhii takaraivossa. Vitsi kun tykkäsin. Onneksi eilen oli kiireetön päivä! Draivi oli kova ja silloin syntyy! Kiitos teille vaivan näöstä ja järjestelyistä! Kiitos myös kaikille apukäsille!

  VastaaPoista
 5. Ihan hurjan suuri kiitos inspiroivista ja mukaansa tempaavista haasteista. Eipä ole ongelmia mitä tulevan viikon aikana puuhastelisi :D
  Tänkjuu!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia järjestäjille, mahtava tapahtuma! Kiitos, että sain olla mukana!

  VastaaPoista
 7. Tämä oli kyllä hauska idea ja tsemppaa minua kovasti tekemään retkitaltiointia. Vielä tosin on monta haastetta jäljellä....

  VastaaPoista
 8. Tämä tapahtuma on kyllä ollut kerrassaan mahtava! Mullakin pitkään jatkunut skräppijumitus lähti pois ja nyt on useampi leiska työn alla, uskomatonta :) Iso kiitos teille kun jaksoitte järjestää ja kiitos että sain olla mukana!

  VastaaPoista
 9. Kiitos järjestäjille upeasta tapahtumasta. Ihania innostavia haasteita!

  VastaaPoista
 10. Kiitokset tapahtuman järjestämisestä, tosi hauska tempaus!

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon, oli hauskaa! Ja minä myös sain pitkästä aikaa skräppijumin pois niskan päältä. :) Toivottavasti tälle tulee joskus jatkoa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos hurrrjasti kivasta haastepläjäyksestä!
  Lisää vaan samanlaista!
  toivoo Merkku

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)