27.2.2009

Inspiroidu haaste # 44

Hih, vaihteeksi skräppäystä jonkun haasteen mukaan :3 Osallistuin siis Inspikseen. Ihan kivaa vaihtelua välillä se, että pitää rajata se työ tiettyyn kategoriaan, etten nyt ihan mitään kirahveja ja ferrareita ala yhteen piirtämään :D Oma journallingini ei hirveästi kerro siitä tunteesta, minkä koin kun kuulin että kissani oli kissanpentujen isä, mutta jospa tämä hyväksytään...

Haaste # 44

TUNTEET PELISSÄ / Xing

Skräppäys on paitsi askartelua ja muistojen tallentamista, se on myös keino käsitellä tunteita, kuten hämmennystä, iloa, surua, vihaa tai vaikkapa pettymystä. Aistit muistuttavat meitä monista hetkistä, esim. hajuaisti voi muistuttaa isoäidin leipomista pikkuleivistä ja sitä kautta isoäidin merkityksestä omassa elämässä. Näköaisti herättää mitä moninaisimpia ajatuksia, sillä kaikki ympärillä näkyvä herättää jonkinlaisia tunteita. Kirjoita valitsemiesi valokuvien herättämistä tunteista. Millaisia tunteita kuvat herättävät, millaisia ajatuksia ne saavat aikaan. Kirjoita siitä.Hmm, kuvaaja se vaan on ollut vino, kun tuo eka kuva näyttää jotenkin vinolta. :P Hmm, paperi on Sassafras Lassin, ja kirjaimet ovat American Craftsin. Mun lempparikirjaimet! :)
Kävijälaskuri se vaan laskee lisää kävijöitä ja entistä lähempänä ollaan tuhatta :D Uskaltaisinkohan veikata että tänään tulee 1000 kävijää täyteen... Se jää nähtäväksi. Illemmalla lisää eräästä arvonnasta tämän nelinumeroisen luvun kunniaksi. Muistahan käydä katsomassa blogini!

4 kommenttia:

 1. Söpö pieni kisu : )
  Kiva skräppisivu myös.

  VastaaPoista
 2. Kerrotaanhan tässä ihan selvästi tunteesta, ilosta :) Ihana valokuva!

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen kuva kissasta. Sivun värit ovat kivan iloiset, ja olet kivasti valinnut kuviopaperin väreihin sopivat muut koristeet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)