4.8.2012

Haaste[el]lista #7: Ruudukko ft. P*skarteluhaaste ~ Grid

P*skarteluhaastekin kantaa oman kortensa kekoon tähän loistavaan blogitapahtumaan! Kiitos Anniskalle ja Tuttelille tämän mahdollistamisesta ja järjestämisestä.
P*skarteluhaaste on Merjan ja Paulan emännöimä kotimainen askarteluhaasteblogi, jossa uusi haaste julkaistaan aina keskiviikko-aamuna. Haasteeseen voi osallistua kortillla,
skräppäyksellä tai muulla paperiaskartelulla. Skräppääjiä kaivataan aina lisää osallistujiin, joten rohkeasti mukaan vaan! P*skiksen sivuille löydät tästä.
Haaste[el]lista viikonlopun haasteemme kuuluu seuraavasti: Käytä skräppisivussasi ruudukkoa! Se voi olla vaikka paperineliöistä tehty ruudukko, leimattu ruudukko,
taustalla pilkistävä ruudukko tai vaikka valokuvista tehty ruudukko. Kunhan skräppäyksestäsi löytyy tunnistettava ruudukko, se sopii tähän haasteeseen.

Like the title says, this challenge is featured by Finnish challenge blog P*skarteluhaaste. The challenge is this time by P*skarteluhaaste's design team members Merja and Ninarsku and it is: GRID! Make/use some kind of a grid in your layout.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Skräppäävät P*skis DT:läiset tekivät tällaiset ruudukot sivuihinsa: / Here are some layouts for inspiration
Guest designer Merja


Guest designer ninarsku.
Tervetuloa mukaan haasteeseen ja kiitokset Merja ja Ninarsku! Ohjeet osallistumiseen löydät täältä, ja haasteeseen on aikaa osallistua 12.8. saakka. / This challenge is open until the 12th of August. Please check here how to participate. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Haasteeseen osallistuneiden kesken arvottavan palkinnon on sponsoroinut: / This challenge is sponsored by:


Paperikierre on nimensä mukaisesti paperiaskartelutarvikkeisiin keskittynyt askarteluverkkokauppa. Paperikierteestä löydät ihanat ja inspiroivat kuviopaperiarkit ja paperilehtiöt, mutta myös laajan valikoiman albumeita, leimasimia, työvälineitä ja monenlaisia koristeita, kuten tarroja, timantteja, nappeja ja nauhoja.

Like its name, Paperikierre online store is focused on papercrafting stuff. You can find there lovely inspiring papers and paper pads but also a large variety of albums, stamps and many kinds of embellishments, stickers, diamonds, buttons and ribbons for instance.

14 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)