19.5.2013

Äitienpäiväkortteja ~ Mothers' Day cards

Heippa! Täytyy kyllä myöntää, että harvinaisen hiljaista on viimeaikoina blogissa ollut.. Pahoittelut tästä. Ei vaan meinaa oikein bloggaus iskeä, kun aika on niin rajallista. Hetkellisesti mietin jo blogini poistamistakin, mutta päätin nyt vielä kuitenkin edes yrittää postailla tännekin. :) Ulkoasu on edelleen ihan rempallaan, ja se ei edes enää miellytä silmää, joten sitäkin tulisi fiksailla. Mutta mutta, itse asiaan. Äitienpäivähän oli viikko sitten, joten tässä kaksi kolmesta kortista jotka tein. Kolmas kortti ehti jo lähteä postiin ennen kuvausta. Melko simppeliä, höyheniä, pitsiä ja lintuja, tykkään. :--) Kumpi värikombo on sinun suosikkisi?

Hello! I have to admit that it has been really quiet here in my blog for the past few months and I'm sorry for that. I just feel like that blogging isn't my thing anymore, especially when I'm not having much spare time at the moment. I even thought of deleting my blog but then I changed my mind so at least I'll try to update my blog more often. :) But yeah, back to the point. Mothers' day was a week ago, so here are two of the three cards that I made. The third one had already been mailed when I took the photos. These are quite simple, feathers, lace and birds, I like. :-----) Which one is your favourite?

 Onneksi kesäloma alkaa kahden viikon kuluttua, on nimittäin melko kiireinen kevät ollut koulussa, kun viimeinen vuosi. Syksyllähän mie sitten menen lukioon, saa nähdä mitä siitä tulee!

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavuutta molemmat! Ihanat sulat ja pitsikukat.
  Mutta kun nyt kysyit, niin aqua-keltainen on ehkä hiukkasen enemmän mun mieleen... ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita! Jälkimmäisen värit ovat minunkin suosikkini.

  VastaaPoista
 3. Molemmat ovat kertakaikkiaan upeita! Mutta kyllä tuon alimman värit sit kuitenkin voiton vei! Ihana idea ja toteutus:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)