13.1.2013

Minialbumi ~ Mini album


Tästä minialbumista olenkin jo pienen vilauksen näyttänyt :) Kesällä tuli koluttua muutamat festarit kameran kanssa, ja halusin kasata parhaimmista otoksista albumin muistoksi. Väreiksi valitsin mustan, harmaan ja valkoisen sekä tehosteväreiksi punaisen ja turkoosin. Koitin tehdä jotain oikein rouheaa ja rock-tyylistä, mutten onnistunut sen tavoittelussa ihan niin täydellisesti mitä toivoin. :D Jokatapauksessa oli hauska tehdä jotain täysin oman tyylistä :D

I've shown you a little sneak peek of this mini album already :) In the summer I went to a few rock festivals and I wanted to make a mini album about the photos I took on the gigs. I chose black, grey and white for main colours and red and turquoise for accent colours. I tried to make the album look like really "rock'n'roll" and rough but I'm not convinced did I nail it totally. :D Anyway this mini was super funny to make!Mikä sivu on sinun suosikkisi? :) ~ Which page is your favourite?

9 kommenttia:

 1. Mahtavat värit, tosi rock! Sivuissa on paljon ihania yksityiskohtia. Kertakaikkisen upea!

  VastaaPoista
 2. ...niin ja suosikkeja on kansi ja sivu, jossa on puu-ukkeli ja punainen sydän:)

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä pakko sanoa, että mahtavia festarikuvia! Ite voisin kuvitella ettei ole helpoin paikka kuvata, ja sulla on vielä tosi lähiotoksia. Ihana pikku albumi, minusta onnistuit rock tyylisessä toteutuksessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Juu ei oo ihan helpoimmasta päästä tuo festarikuvien ottaminen, ihmiset heiluu, moshaa ja pitti pyörii, niin tärähtäneitä kuvia on yleensä enemmän mitä onnistuneita :D

   Poista
 4. Ihan mahtava albumi!
  Huippua nähdä skräppäyksiä tälläisista asioista, tuntuu että useimmin ne lähimmät ihmiset ja luonto ovat ykkös-skräppäys-asiat kaikilla, ymmärrettävästi.
  Ja muuten, hyvä musiikkimaku sulla ;)

  VastaaPoista
 5. Ei oo totta, aivan mahtava kokonaisuus! Suosikki on tuo ihan ensimmäinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)