7.10.2012

VV #3

Kun kerran muutkin niin kyllä miekin sitten! :----) Eli siis Emmon blogissa on meneillään Vuoroin Vieraissa, ja tämä on kolmanteen haasteeseen, jossa inspiroidutaan Nelssonin tyylistä :) Nelssonin sivusta omaan leiskaani otin värit (sinistä, keltaista ja ripaus pinkkiä), pilvet, valumat, ja samat keltaiset aakkoset. Sivu on Saksan reissusta kokemuksena, ja tuo valokuva on otettu ja kehitetty Saksassa. Siellä lähes jokaisesta ruokakaupasta löytyy valokuva-automaatti, josta kuvat saa mukaan heti! Varsinainen skräppääjän unelma kuten Tutteli asian ilmaisi! :)

There is a blog takeover on Emmo's blog and I'm taking part to the third challenge that is all about getting inspired of Nelsson's style. I chose from Nelsson's page to my own layout the colours (blue, yellow and a little bit of pink), clouds, drains and the same yellow alphas. Layout is about my trip to Germany as an experience and even that photo is taken and printed there. In Germany there is photo automatons almost in every grocery store and you get the photos with you immediately! A real scrapbooker's dream come true like Tutteli said! :)


Pinkkiä ei näissä kuvissa näy, koska sitä löytyy tuolta "Notes"-journalinglapusta valokuvan takaa. :)
You can't find pink from these photos because it's hidden behind the photo to the "Notes" -journaling card. :)


Kuvia Saksasta luvassa myöhemmin! :) ~ Photos from Germany coming later! :)

12 kommenttia:

 1. On se kivannäköinen edelleen :) Siis ajatteli kun voisi päivän parhaat otokset joka reissulla tulostaa samalla kun maidot latoo ostoskärryyn!

  VastaaPoista
 2. Upeat värit! JA ihania kerroksia :) Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Ja kiitos mainiosta Vuoroin Vieraissa -sarjasta :)

   Poista
 3. Ihanat noi sydämet! Kaunis, selkeä asettelu!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea ihanaa kivaa tässä leiskassa! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Oih mitkä herkkuvärit ja tosiaan kiva asettelu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)