13.9.2012

LO: Operaatio Pepin pesu ~ Operation wash the dog

Huhhuh ! Ompas ollut niin kiireinen viikko että blogin päivitys on totaalisesti jäänyt.. Sairaalassakin on taas vaihteeksi jalan takia tullut ravattua. Mutta jospa nyt helpottaisi, ensi viikon olen tutustumassa työelämään ala-asteella ja sitten seuraavalla viikolla suuntaan Saksaan reiluksi viikoksi! Askarteluja on kuitenkin tullut tehtyä ihan kiitettävästi, ja Saksaankin olisi tarkoitus ottaa pieni minialbumi mukaan. Eikös tuo vähän niinkuin ole isojen puuhakirja? :----D Tämä leiska on syntynyt jo heinäkuussa, kun oli pakko saada tehdä jotain muutakin, mitä vain Haaste[el]listan mallitöitä :D Aakkoset ovat TSI-Thickersejä ja ne on kuorrutettu mikrohelmillä ja Glossy Accentsilla.

Oh my what a busy week! I've almost forgotten to update my blog.. My knee isn't feeling very well, so the hospital is once again a quite well-known place for me... But now it should get easier, next week I'll be in my old primary school getting to know teacher's job better. And after that I'll head to Germany! But anyway I've  done crafts too and I'm planning to take a minialbum to Germany with me. :--D This layout is made in July when I just had to do something else than those Haaste[el]lista example layouts. :D Alphas are DIY-Thickers and I put some microbeads and Glossy Accents on top of them. And oh yea, this page is about washing my dog :DMuuten, minut löytää nykyään myös Instagramista nimimerkillä anniskasscrapbook! Kaikki höpötykset ovat pääsääntöisesti englanniksi, ja sinne postailen paljon kuvia myös keskeneräisistä projekteista. :)

By the way, I can be found now on Instagram as well! My nickname there is anniskasscrapbook, and you can find lots of sneak peeks there! :----)

11 kommenttia:

 1. Tosi söpö leiska ja aihe! Hauskoja noi gesso(?)ympyrät :)

  VastaaPoista
 2. Ihana leiska! Hyvin sopivat kuplivat kirjaimet aiheeseen :) Tuli muuten postia tänään, kiitos ihanista arpajaisvoitoista! Ja iso kiitos haasteellista söpöistä kiitosjutuista, aivan ihania! Se teippikin ooooooh! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! :) kiva että kuoren sisältö oli mieleen :----)

   Poista
 3. Tämä on edelleen tosi ihana sivu :) Uutta haastetta kehiin?? Skräpistä joku mun leiska ja minä skräpistän sinun?

  VastaaPoista
 4. On kyllä suloinen sivu:) Puna-valkoinen on kyllä tosi raikas yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. suloinen sivu! Ihanat aakkoset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)