5.5.2012

LO: Top 5 skräppäysjutut ~ Top 5 scrapbooking things

Tällainen leiska syntyi viimeviikolla. Tuo kuva askartelutarvikkeista on ollut kehitettynä jo vaikka kuinka pitkään, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi tehdä siitä mitään. Nyt sitten se vihdoin ja viimein päätyi sivuun johon listasin kaikki lempparit skräppäystarvikkeista. Mikä on teidän skräppäysjuttujen top 5 jos paperileikkureita, saksia, kaksipuolista teippiä jne. ei lasketa? :)

This one is made last week. That photo of crafting materials I've had for ages but I just haven't used it until now. I listed my favourite scrapbooking materials to that list and this is how it goes: 1st: patterned papers, 2nd: cardstock, 3rd: Thickers, 4th: flowers and 5th: masking tapes. What is your scrapbooking materials' top 5 if you don't include paper cutters, scissors and double sided tapes etc. into it? :)


Otsikko on Thickersien "tuunaa itse" -aakkosia, joissa on siis liimapinta molemmilla puolilla. Päätin kokeilla mitä paljetit näyttäisivät kirjaimissa ja pitäsikö liima. Lopputuloksesta tuli varsin mieleinen, ja tätä pitää varmaan kokeilla toistekin.

Title is made with Thickers' TSI -alphabets which have glue on both sides. I wondered would the glue be strong enough to hold spangles and how would it look like. Well, I really like the result and I think I have to try this again. :----)

4 kommenttia:

 1. Siis vau! En tajunnut aiemmin kuinka olit tehnyt tuon otsikon..

  VastaaPoista
 2. Upea leiska ja kiva idis nuo paljetit :))

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea! Pitäisköhän ittekki teherä?

  Toi paljettiotsikko on huippu! :)

  VastaaPoista
 4. En ole ehtinyt vähään aikaan lukemaan blogeja ja tänne oli ilmestynyt paljon kaikkea ihanaa katseltavaa! Esim. Muutos-sivu oli tosi upea, kuva siinä oli hauska:) ja kivoja ovat nämä skräppäykseen liittyvät sivutkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)