9.4.2012

LO: Liian iso? ~ Too big?

Jälleen Shimellen Starting Points -haasteessa mukana :) Peilasin "luonnoksen" ja sillä mennään. Sivu on koirulistani, jolla on pientä taipumusta suuruudenhulluuteen (kyseessä on pieni keskikokoinen villakoira). Kuten kuvastakin näkyy, meillä leikitään jalkapallolla.. Hauskan näköistä kun Peppi leikkii jalkapallolla kun pallo on varmaan kolmesti koiran pään kokoinen <3

Once again I'm participating Shimelle's Starting Points -challenge. I just mirrored the sketch. :) Page is about my little dog, who always wants to play with a little bit too big ball.. And she is very small middle sized poodle.. It looks funny when she is playing with football, because I bet the ball is three times bigger than my dog's head, haha <3


En vielä oikein tiedä mitä mieltä sivusta oikein pitäisi olla..  ~ I really don't know yet what to think about this page. 


Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä pääsiäinen! :) Edit 26.4.: otin paremman kuvan leiskasta  ~ Hope you all have had a nice Easter! Edit: I took a better photo of the layout. 

3 kommenttia:

 1. lovely colours and the bannner looks great

  VastaaPoista
 2. Ihanan reipas ja iloisen värinen leiska!

  Mä kuvaan leiskat tuolilla seisten, niin että leiska on lattialla. Yritän silleen saada suhteellisen suoria kuvia. Jos sulla on joku kuvankäsittelyohjelma käytössä, niin siellä saa myös helposti suoristettua kuvan ja säädeltyä värejä vähän oikeammiksi.
  Helpoiten kuvaus onnistuu päivänvalossa, mutta ei suorassa auringon paisteessa. Ehkä näistä on jotakin apua :)

  VastaaPoista
 3. ihana blogi sinulla! kivat värit tässä ja suloinen kaveri kuvassa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)