20.3.2012

Vielä kuukausi ~ Still one month

nimittäin Intohimona Skräppäykseen. Kerran olen aiemmin ko. tapahtumassa ollut, ja kovat odotukset on nytkin. :) Täällä ainakin jo innolla mietitään ja odotetaan blogituttujen tapaamista, workshoppeja (minäkin uskaltauduin ilmoittautua yhdelle Revlien kurssille), skräppäystä, inspiroitumista, ja no, tottakai shoppailua! Luulen että ainakin mulle tulee tuottamaan päänvaivaa päättää mitä ottaa mukaan ja mitä jättää suosiolla kotiin. Toisaalta, luulenpa että tarjonta on paikanpäällä sen verran laajaa, että ei ole maailmanloppu jos jotain unohtuu :) Vähän jännittää se workshoppi (Revlien Hello goal) että osaanko tehdä/saanko sitten kuitenkaan mitään aikaiseksi, mutta toivottavasti jotain.

Miten muuten te muut; mitä teidän mielestä täytyy ehdottomasti ottaa mukaan ja mitkä tarvikkeet ovat hyviksi havaittu? Ja muita käytännön asioita pakkaamisesta jne. otetaan vastaan :) Oletteko ajatelleet tehdä esim. jotkin nimilaput mistä aina kenenkin bloggarin tunnistaa? Itse varmaan teen jonkin sortin nimilapun, ja varma tunnistuskeino on ainakin se, että mulla on vasemmassa jalassa saranallinen polvituki ja köpöttelen kyynärsauvoilla.. Polvi leikattiin eilen, niin ehdin kyllä toivottavasti parantua IS:sään mennessä ihan kohtalaisesti. Kun leikkausaikaa ei alkanut kuulua niin aloin jo pelätä että menee liian lähelle IS:sää, kun arvioitu toipumisaika on kuukausi.. :) Ja vielä hatunnosto Oysin lastenkirurgian osastolle kun täällä on läppäreitä ! :D

Sorry, this post is mainly in Finnish, about the Passionate about Scrapbooking 2012 -event. :)

2 kommenttia:

  1. minäkin odotan tapahtumaa kovasti! otin pari workshoppia enkä ollenkaan pöytäpaikkaa, kun en saisi kuitenkaan mitään tehtyä. en siis osaa neuvoa, mitä kannattaa pakata, kun minulla on aina ollut kaikkea liikaa. minusta on niin vaikea keskittyä, kun intoilen ostoksista ja kaikesta katseltavasta ja on niin kiva jutella ihmisten kanssa.

    nimilappu on kyllä kiva, ainakin tällaiselle huonomuistiselle. ei nimittäin kehtaa kovin montaa kertaa kysyä! minä menen ainakin ihan sekaisin tavatessani monta uutta ihmistä kerralla. ja entisestään sekoittaa, kun monilla on erikseen bloginimi ja oikea nimi.

    näkemisiin ja paranemisia sinulle!

    VastaaPoista
  2. Minä otin pöytäpaikan ja menen vielä pariin workshoppiin... Ajattelin tehdä valmiita pakkeja itselleni, jotta materiaalit pysyisivät aisoissa. jos edes osin saa leiskoja tehtyä ja viimeistely kotona sitten vielä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)