16.11.2011

Kuusipuu ~ Christmas tree

Joulukortteja edelleen. Nyt niitä on alkanut syntyä ihan mukavalla vauhdilla, kortti per päivä :) Toivottavasti ei nyt vaan innostus katoa. Kun aikaa tässä tuuppaa nyt paljon olemaan kun loukkasin reeneissä polven, niin sen seurauksena on 4 viikon pelikielto.. (mukavasti menee 4 turnausta, joista 2 olisi sijoituspelejä..) :/ Mutta jos positiivisesti ajattelee niin ompahan ihan rutosti aikaa vaikka askarrella. :)

Continuing with X-mas-cards. I've got a huge inspiration so I've made one card (or maybe two.. :)) every single day starting from Friday. I hope that my inspiration will last because I certainly do have time. I hurt my knee in my team's practice last week and the doctors told me that I cannot play for four weeks. (nice though, we'll have 4 matches.) But I'm trying to be positive, so I'll have time to do crafts daily. Yay! :)


Kortin taustapaperi on BG:tä ja ruskea "kraft"paperi on DCWV:n jostain joululehtiöstä. Puuleimasin on muistaakseni Inkadinkadon ja tekstilippulappunen on äidin kauppareissun löytöjä, kiitos äiti! <3 Pitkästä aikaa innostuin itse tekemään kukkia, piti päästä kokeilemaan tuota uutta mistelinoksa / joulutähti lehtileikkuria. Apua kun en tiedä kumpi tuo oikeasti on ! :----D

The background paper is BG's and the brown kraft-looking paper is from some DCWV's X-mas stack. Stamp is Inkadinkado's, I bet. It's been a while since I've made any flowers, but that mistletoe(?) leaf punch was too attractive! So you can see some handmade flowers in this card. :---) And sorry for possible mistakes in spelling etc, I was too lazy to proofread what I wrote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)