25.7.2011

LO: Cheer Up! + Teemaviikko ~ Theme week

Eihän tässä edes ehdi julkaista vanhoja leiskoja kun uusiakin näyttää tulevan! Eilen skräppäsin Tuttelin kanssa Skypessä (kätevää kun iPhonessa on skype, koska miun huoneessa ei ole konetta :)), ja hän haastoi minut skräpistämään tämän Ali Edwardsin leiskan. Oman leiskani aiheena on että saan minäkin välillä olla iloinen välittämättä mitä muut siitä ajattelisivat. :) On muuten varmaan oma ennätykseni, että mulla on 6 (!!) kuvaa samassa sivussa :D

It seems like that I don't even have time to publish my older layouts, this one is made yesterday when I was scrapbooking on Skype with Tutteli. She challenged me again: steal this layout's setting. This layout is about that I can also be happy, I have no need to think what other people will say about that. I think this is my personal record, I have six (!!) photos in one layout, wohoo!Nyt sitten teemaviikkoon, päätin haastaa itseni tekemään tällä viikolla joka päivä väh. yhden leiskan, ja sen on pakko tehdä klo 24:00 mennessä. Lisäksi yritän esitellä ko. päivän leiskan aina samana / seuraavana päivänä blogissa. Joten, pitäkäähän blogiani silmällä!

So, the theme week. I decided to make at least one layout per day on this week, and I must have done one layout before 24:00. Also, I'll try to show the layouts here on the same day, or next day. So, keep an eye on my blog!

1 kommentti:

  1. kivasti skräpistetty, tekisi mieli skräpistää itsekin. hauska kuvasarja ja ihanat kirjaimet.

    teemaviikko kuulostaa mielenkiintoiselta, joten jään odottelemaan tuloksia ja fiiliksiä jokapäiväisestä skräppäämisestä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)