17.5.2011

Inspiroidu #159: Nostalgia

Inspiksessä haasteena oli tälläkertaa nostalgia, ja itse aloin pohtia jokusen vuoden takaisia kaverisuhteitani. Lisäksi yritin katsella hieman teeman mukaisia papereita leiskaan, ja nuo nyt ensimmäisenä pistivät silmään. Ja itse haaste kuului näin:

"Heittäydy vallan nostalgiseksi! Katsele menneeseen ja muistele, haaveile ja haikaile. Aihe voi viedä vuosien taakse tai olla pala eilistä, kunhan jokin työssä on nostalgista. Toteuta työ vaikka retrohengessä tai fiilistele vintagella!"

Twistiä olen myöskin leiskaa tehdessäni hieman silmäillyt, mutta lopputulos lähti sitten vähän omille teilleen. :) Olipas muuten hankala lisätä kuvaa, sain kokeilla kolmea eri selainta ennen kuin blogger suostui lataamaan kuvan.. :DJournalingissa lukee suurinpiirtein näin: Tutustuin X:n jo ensimmäisellä luokalla ja lukukauden puolessavälissä tajusimme olevamme parhaat kaverit. Luokkamme hajotessa X oli ainoa joka tuli kanssani samalle luokalle. Olimme kuin paita ja peppu. Nyt yläasteella olemme edelleen samalla luokalla, mutta emme enää niin paljoa yhdessä. Joskus kaipaan nuita aikoja.

Tuohon kyllä liittyy vielä paljon muitakin asioita, mutta eipä niistä sen enempää. :---)

4 kommenttia:

 1. Voi, onpa haikea sivu! :/
  Mutta kuva on tosi kiva ja koristeet sopivat siihen tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. kaunista, mutta tosiaankin kovin haikeaa.. suikaleet ovat kivat ja otsikko osuva. hieno kokonaisuus kaikenkaikkiaan.

  itsekin mietin omia vanhoja ystävyyssuhteita usein. miten ihmeessä toiset sydänystävät pysyvät matkassa vuosia tai jopa loppuelämän ja toiset katoavat matkan varrella, vaikka ei mitään erikoista "eroa" olisikaan tapahtunut.. joskus tosin saattaa vaan olla välillä hiljaisempaa ja sitten löydetään toisensa uudestaan, joten ehkä teillekin voi vielä käydä niin. no, ihanat lapsuuden ja nuoruuden muistot olisivat kyllä tallettamisen arvoisia, vaikka tietynlainen haikeus niihin osittain liittyykin. uskaltaisikohan niihin tarttua?

  VastaaPoista
 3. Oih, voin niin samaistua tuohon tarinointiisi... Maailmantuulet kuljettavat meitä eri suuntiin, mutta silti muistot säilyvät.
  Kaunis sivu, ihania pilkku- ja pallopapereita:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis yhdistelmä paperisuikaleita, ja tosiaan suloisen haikea sivu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)