9.10.2010

LO: Kumpparikeli

Laiskamato päivää. Miten voikin olla näin hankalaa yrittää päivittää blogia säännöllisesti? Mutta ihan toimettomana en kuitenkaan ole ollut, leiskoja on syntynyt ja jokunen korttikin on lähtenyt maailmalle. Skräppijumia olen parhaani mukaan yrittäny poistaa, ja eiköhän se viimeistään tänään poistu, kun olen menossa Ouluun kädentaitomessuille (saa tulla nykimään hihasta!) tsekkaamaan mm. ökömökön ja sinellin osastot. Mutta kyllä sitä jumia on ihan perinteisinkin keinoin hoidettu, skräppäämällä nimittäin. Kaikki tarvikkeet tähän leiskaan on napsittu iha vaan pöydältä ja käden ulottuvilta ja lopputulos näyttää tältä. Tarinointilappu ja minikirjaimet on Making Memoriesin ja taitaapa tuolla AC:täkin vilahtaa.4 kommenttia:

 1. Onnistuin ensin lukemaan postausotsikon "kumpparienkeli" :D
  Mukavan näköinen sivu! Hauskoja messuja!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva sivu, otsikon kirjaimet on veikeät. Eipäs törmätty messuilla, vaan oli siellä kyllä populaa, etten ois välttämättä huomannu vaikka ois törmättykki.. :D Mitäs shoppailit? Mie kannatin sinelliä ja helmikauppoja ja ihan valmiita korujakin ostin pari. :) Ökömökö oli tunnetusti taas ihan sikakallis..

  VastaaPoista
 3. Ihanaaa!!! Tahtoo skräpätääää :)

  VastaaPoista
 4. Miten kiva sivu! Tykkään asettelusta, klemmarisydämestä, rajauksista ja saappaitten iloisen värin toistumisesta kartongissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)