13.4.2010

Paperinauhaaaa

Paperinauhassa oli kiva (ja taitaa olla edelleenkin, vink vink) remonttiale, niin sinnehän sitten viimeviikolla lähti tilaus vetämään. :) Ja tänään ne ihanuudet sitten kotiutuivat.Elikkäs Priman kukkia, The Greeting Farmin tyttöset, Hello Ian ja Magnolian tyttönen. Noista kahdesta vielä erikseen kuva väritysten kera kun ei tuosta yläpuolella olevasta kuvasta saa niistä oikein selvää.Kuvat värittelin Promarkereilla.

Tästä onkin hyvä sitten jatkaa kesäkuuhun ostamatta mitään! :D Eli ostoslakkoilua olisi luvassa. Itselläni sallittujen tavaroiden listalle pääsevät vain teipit ja liimat, korttipohjat, valokuvat ja esim. paperileikkurin terät. Yritän olla sitten vielä kesäkuun jälkeenkin hieman niukalla budjetilla, kun Ökömökö tulee Ouluun syksyllä messuilemaan, niin siellä sitten annan itselleni luvan seota totaalisesti! :D Haluaako kukaan muu tulla mukaan?

3 kommenttia:

  1. Mitä, mikä, missä, milloin.. Niin siis milles messuille se Ökömökö on tulossa?? Miks mie en oo kuullu mitään. :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanasti olet värittänyt tuon kukkamagnolian! Katsoitko sen linkin, minkä lähetin sähköpostiin? Sain muuten eilen tehtyä sen tilkkuhaasteen, 8x8 koossa :D Ja se on myös lahjaksi, eli samalla myös sen sun aiemman haasteen sain tehtyä. PItäis nyt vaan kuvata niitä tuotoksia, et sais ne blogiin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)