16.11.2009

Oma nurkkaus

Kirjoittelin äsken pitkän postauksen mutta sitten se päätti kadota bittiavaruuteen eli tässäpä nyt tiivistettynä kaikki oleellinen. Eilen innostuin siivoamaan ja järjestelemään askartelujuttuja ja nyt alkaa jo jonkinsortin tulossa olla havaittavissa. Kokeilin tälläkertaa uutta järjestystä, jonkin ajan käytön jälkeenhän se selviää vaihtuuko järjestys milloinka. :) Tässäpä siis pientä kuvakollaasia siitä, missä minun askarteluni valmistuvat.Hyllyssä on suurin osa näistä isommista askartelujutuista, kansioista löytyy leimasimia, ohjeita, kirjaintarroja, ATC-kortteja jne. Ja jos/kun tuotoksia valmistuu, nekin pääsee helposti bloggaamaan, sillä tietokone on ylimmästä kuvasta katsottuna heti vasemmalla :)Pöytätilaa on vähän, mutta silloin täytyy pitää se siistinä, niin mahtuu askartelemaan!
Nämä ihanat aarikan purkit pitävätkin sisällään ihanuuksia. Tuo nauhojen säilytystapa ei ehkä ole se kätevin, mutta ihanan näköinen!
Nyt pieni askartelutuokio ja sitten pianotunnille! :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun sulla on ihanan siisti pöytä... Mä kärsin mun sotkuisesta pöydästä, mutta en saa sitä siivottua syystä, että tavaraa on vain liikaa...

    VastaaPoista
  2. Vautsivau! Äityli tais olla innoissaan sun siivousinspiksestä? Ja mitämitämitä ovat nuo viimeisen kuvan värit???

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)