25.8.2009

Distress Inks ♥

Pari viikkoa sitten ostin elämäni ensimmäiset Distress Inkit ja voin lyhyen kokeilun jälkeen sanoa, että olen tyytyväinen. Kuvassa alleviivatut sävyt löytyvät siis nykyään minunkin askartelutarvikkeiden joukosta. Vaikka omistankin "vain" 2, olen kyllä niin tyytyväinen että.

Olen nähnyt juuri Distresseillä tehtyjä taustoja, joten innoistuin, kun törmäsin niihin Kipa kirjakaupassa Kiuruvedellä. Ne ovat monikäyttöisiä, ja värisävyt ovat mielestäni oikein kivat. Tosin: kannessa olevat sävyt kyllä fuskaavat aika paljon. Ajattelin, että Tattered Rose on sävyltään oikein ihanan vaaleanpunainen, niinkuin se kannen tarrassa näyttikin. Lopulta se paljastui hieman oranssiin taittavaan ja huomattavasti tummemman punaiseksi sävyksi. Myös Peeled Paint on huomattavasti tummempi mitä kannessa näyttää. Taustojen tekeminen onkin lempipuuhaani Distresseillä. Mm. tämän layoutin journalingappu on tehty niiden avulla. Täytyy sanoa, että suosittelen Distress Inkkejä!

Lisään kuvia tähän myöhemmin. :)

Tämä on ajastettu postaus, sillä pahoin pelkään, etten hirveästi ehdi viikon aikana askartelemaan... :( Mistä lie johtuu. :D

1 kommentti:

  1. Mieki haluaisin distressejä, mut epäilen et tulisko niitä sit kuitenkaan käytettyä tarpeeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)