17.7.2009

Kirjanen vol. 2

Ja lisää kirjasia. :) Uskaltanen julkaista nyt tämän tekeleen, joka on menossa lahjaksi. Tämä on isompaa kokoa mitä oma ideakirjaseni (johon tulee ideoita kuin sieniä sateella)

Tämänkin olen jo tehnyt melko kauan sitten, tällähetkellä ei ole ollut voimia / intoa väkerrellä mitään, kun päivät menee remonttia tehdessä. Tänään tuli kuitenkin jotain piristystä askarteluun liittyen postiluukusta alas, siitä lisää alempana.

Eli, tilasin viimeviikon tiistaina (7.7) Extrafilmiltä valokuvia - joka oli kyllä suuri virhe. Vasta tänään postiluukusta kolahti ko. paketti alas ja ei siinä vielä kaikki: tilauksestani puuttui kuvia! Juuri lempikuvani olivat jostain himputin syystä jääneet pois. Seuraavalla kerralla kyllä tilaan kuvat Fotonetistä, siellä kun tuo toimitus vaikuttaa pelaavan, tai kipaisen polkupyörällä Zeppeliiniin viemään kuvat kehitettäviksi. Eli en kyllä enää KOSKAAN tilaa Extrafilmiltä kuvia. Enkä suosittele sitä lämpimästi muillekaan.

- Tällaista tänään.

2 kommenttia:

  1. Ihana, mistä tuo pupu on? Joko olet äipän luona? Tuliko se toinen paketti jo?

    VastaaPoista
  2. Söpö kirja! Minulla taas Fotonetin edellinen tilaus piti noutaa postista ("suurikokoinen kirje", hmm), vaikka normaalisti tulee ihan tavallisen postin mukana. Ja valokuvat olivat siis tavallisen kokoisia.. Tässä tapauksessa toki postin vika, mutta kuitenkin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) ~ Thanks for leaving a comment for me! :)